Recruitment & Search

Werken in een netwerkomgeving is complex, maar ook uitdagend.

In uw zoektocht naar nieuwe collega’s kunnen wij u van dienst zijn door kandidaten voor te dragen die, én de continuïteit van uw organisatie ondersteunen, maar ook in staat zijn de samenwerking tussen netwerkpartners te bevorderen. Afhankelijk van de rol in de organisatie kan dat op overkoepelend management niveau, maar ook vanuit verschillende expertises, zoals:

Zorg, Bedrijfsvoering, HR, Finance, ICT, Zorgverkoop, Inkoop & Facilitair.

Recruitmentproces

De doorlooptijd van recruitmentprocessen is doorgaans 6-8 weken, afhankelijk van de complexiteit van de procedure. Als het sneller kan, zullen we het zeker niet laten! Tijdens het proces wordt er wekelijks een update gegeven van de voortgang en met de verworven inzichten zullen we beslissing nemen.

Het profiel van de ideale kandidaat wordt samengesteld en dit verwerken we in de vacaturetekst. De wervingskanalen worden bepaald, waarop we de vacature publiceren. Relevante jobboards, websites, offline media en online nieuwsbrieven behoren tot de mogelijkheden. Vervolgens wordt de sollicitantenstroom wordt door ons verwerkt.

Searchproces


Daarnaast zal parallel een searchproces opgestart worden. De regio, arbeidsmarkt en eventueel andere sectoren worden geanalyseerd, en een longlist van potentiële kandidaten wordt aan de opdrachtgever voorgelegd.
Op basis hiervan gaan we actief kandidaten benaderen en deze uitnodigen deel te nemen aan de procedure.

De sollicitanten- en searchstroom wordt verwerkt. Relevante kandidaten worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Vanuit deze gesprekken wordt een selectie aan de opdrachtgever voorgedragen en toegelicht,
waarna bepaald wordt welke kandidaten uitgenodigd worden voor het vervolgtraject van de sollicitatieprocedure bij de opdrachtgever. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure. Dat doen wij niet zelf, maar kunnen wel bureaus aanbevelen die dit uitvoeren.

Bent u momenteel op zoek naar een nieuwe collega? Wellicht kan ik u van dienst zijn.

Bel me gerust: 06-83214539 of stuur een email pieter.van.stijn@stnadvies.nl