Over STN

Mijn ambitie

Ik zie het als een uitdaging om organisaties in de zorg te ondersteunen in hun uitdagingen. Hierin kan ik van waarde zijn door kandidaten en zorgorganisaties met elkaar te verbinden. Voor een tijdelijke rol als interim manager of projectleider. Maar ook voor een managementrol in vast dienstverband.

Daarnaast kan ik samen met klanten en andere partijen nieuwe concepten ontwikkelen, die aansluiten op de behoefte van veranderende organisaties.
De leergang “Regisseren van (regionale) samenwerking in de zorg” op Nyenrode is daar een voorbeeld van. Samen met 12 zorgorganisaties, overheid en zorgverzekeraars is deze leergang ontwikkeld.
Voor meer informatie:  

https://www.nyenrode.nl/opleidingen/p/leergang-regisseren-samenwerking-zorg

Van de verworven inzichten maak ik gebruik om kandidaten te vinden, die in staat zijn de samenwerking in de regio in gang te zetten. Binnen of tussen organisaties, overheden en financiers.

Mijn achtergrond

Na mijn studie Bewegingswetenschappen en het vervullen van mijn dienstplicht als officier bij de Marine heb ik verschillende leidinggevende MT-functies in de farmaceutische industrie vervuld. Daar werd mijn eerste interesse gewekt m.b.t. de wijze waarop zorgorganisaties zich ontwikkelen. Daarnaast heb ik een leergang change- & program management aan Insead gevolg en naast praktijk ook theoretische verbreding aangereikt gekregen.

Vanuit mijn beroep en interesse heb ik altijd aandachtig gekeken naar de ontwikkelingen in de zorg. Om vanaf 2003 als adviseur en consultant zorgorganisaties te ondersteunen in hun veranderingen. Ik zie search & interim management als een logische ondersteuning van het uitvoeren van strategische verandertrajecten.

Pieter van Stijn