Interim management

Bent u op zoek naar tijdelijke ondersteuning of naar programma- of projectleiders in uw organisatie?

Of zoekt u een externe regisseur van (regionale) samenwerking? Een manager in het primair proces of in uw serviceorganisatie? Een interim manager die zowel de bedrijfsvoering, als de samenwerking tussen organisaties ontwikkelt? Of wellicht bent u specifiek op zoek naar bepaalde expertise? 

Bijvoorbeeld HR, ICT, Inkoop & Facilitair, Zorgverkoop, Zorg of Bedrijfsvoering? Wat u ook zoekt, wij zijn in staat om u binnen 5 werkdagen een aantal passende kandidaten aan te bieden.

We kunnen snel schakelen

Nadat de aanvraag binnengekomen is, proberen wij diezelfde dag een afspraak te maken voor een intake.
We hebben het dan over de inhoud van de opdracht, de context waarbinnen deze uitgevoerd wordt en de resultaten die bereikt moeten worden. Daarnaast scheppen we een beeld van de ideale interim manager. Hierbij houden we rekening met afstemming met de opdrachtgever en samenwerking binnen en tussen organisaties.

Groot netwerk van interim managers

Nog diezelfde dag starten we met het benaderen van relevante interim managers in het netwerk en een search naar experts m.b.t. deze specifieke opdracht. We beschikken over een groot netwerk van ervaren en gespecialiseerde interim managers die vaak al meerdere jaren opdrachten via ons uitvoeren.

Binnen 5 dagen hebben we met een selecte groep gesprekken gevoerd en wordt een aanbieding van de finale selectie naar de opdrachtgever gestuurd. De specifieke kandidaten worden toegelicht in een meeting, waarna de kandidaten uitgenodigd worden voor een gesprek bij de betreffende organisatie.

Administratieve afhandeling

In veel gevallen kan een dag later de interim manager al starten. Waarna alle administratieve zaken worden afgehandeld en de opdrachtuitvoering start.

Voor inhoudelijke begeleiding en ondersteuning, kan de interim manager teruggevallen op STN. Indien het een relatie heeft met Regionale samenwerking in de zorg, kan contact gezocht worden met de community van deelnemers/klanten en overige bureaus.

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Of heeft u een specifieke opdracht?

Bel me gerust: 06-83214539 of stuur een email pieter.van.stijn@stnadvies.nl